Servicii design interior cu seminee Exclusiv Design - Amenajari Interioare Bucuresti

Servicii design interior cu seminee Exclusiv Design -  Amenajari Interioare BucurestiOrice familie isi doreste o casa a visurilor , o casa creata dupa gusturile noastre, si in acelasi in timp, o casa care sa fie in trendul din acest moment.
Living-ul este foarte important pentru casa, parte speciala un alegem sa ne relaxam si sa petrecem momente frumoase alaturi de cei dragi.
Exclusiv Design - Solutia perfecta pentru incalzirea locuintei tip "futurist" . ExclusivDesign considera ca semineele pe gaz sunt solutia perfecta pentru decorarea si in acelasi timp, pentru incalzirea locuintei, aceste tipuri de seminee fiind o alternativa perfecta a semineului pe lemne.
Pentru a instala un semineu pe lemne este necesar mai intai constructia cosului de fum (care trebuie sa fie in apropierea semineului pentru a racorda focarul la cos). Semineele pe gaz au in componenta lor focare cu tiraj fortat. Astfel cosul poate fi mutat spre exterior pe o distanta de aproximativ 7 metri, astfel putand fi posibil instalarea unui semineu pe gaze oriunde in incaparea dumneavoastra. Exista si diverse seminee pe gaz precum cele create de producatorul Kal Fire care se remarca prin flacarile care le deja si prin sistemul acestuia Kal Glow, dar si prin calitatea butucilor ceramici.
Servicii design interior cu seminee Exclusiv Design -  Amenajari Interioare Bucuresti

Servicii design interior cu seminee Exclusiv Design -  Amenajari Interioare Bucuresti
De aceea focul nu poate fi deosebit de focul care il gasim si la semineele pe lemne. Este foarte usor de utilizat iar acest lucru este remarcat prin simplitatea cu care poti utiliza telecomanda pentru aprindere si stingere. Este de asemenea, posibil sa controlezi intensitatea flacarilor pentru un confort ridicat. Exclusiv Design comercializeaza seminee pe gaze si recomanda clientilor sai sa viziteze magazinul online pentru informatii aditionale. Stilul rustic este din ce in ce mai utilizat de cei care se ocupa de decorarea living-urilor si se pare ca acest trend este in crestere. Stilul rustic are un farmec aparte poate si pentru ca ofera un plus de romantism si liniste in living. Exclusiv Design este un importator de seminee rustice dar in acelasi timp si producator pentru clientii care doresc un semineu rustic aparte care nu se gaseste in catalogul prezent in acest moment pe site. Vezi aici cateva modele de seminee rustice importate de Exclusiv Design din tari precum Franta si Italia. Daca doresti sa iti completezi living-ul, baia, sau alte camere din casa cu un semineu rustic acum e momentul potrivit pentru a cauta un model care sa potriveasca cu design-ul casei. Calitatea produselor Exclusiv Design sunt garantate de importatorii cu care colaboram de multa vreme. Importam seminee rustice, seminee electrice, seminee pe gaze si alte modele, dar si realizam la comanda orice tip de semineu pentru clientii care nu gasesc un model pe gustul lor in catalogul nostru online. Pentru mai multe detalii va asteptam in showroom. Despre Exclusiv Design ExclusivDesign este un magazin dedicat clientilor care doresc produse create exceptional precum seminee, piscine sau jacuzzi. Toate produsele acestora sunt importate din tari cu renume. Se poate executa si la comanda anumite tipuri de seminee! Showroom Bucuresti: Str. Crivesti nr. 4-6, zona de nord - Baneasa. Mobil: 0728.717.087 E-mail: info@exclusivdesign.ro

Comentarii