Realizare design interior mobila stil glamour - Servicii Design Interior - Amenajari Interioare

Pentru a realiza un stil de design interior glamour trebuie sa aegeti mobila italiana din gama clasic de lux cu elemente art din lemn de trandafir . Stilul glamour in design interior ti se potriveste daca esti nonconformist, daca iti place sa fii in centrul atentiei si sa traiesti "luxos".
Sursa foto : http://gabrieladesigninterior.blogspot.ro/2014/01/mobila-dormitor-de-lux-italia.html

Realizare design interior mobila stil glamour - Servicii Design Interior - Amenajari Interioaredesign-interior-stil-glamour-de-lux
Pentru a obtine acest efect, trebuie neaparat sa combine elemente vintage cu moderne, pentru ca sloganul acestui stil este descris de specialisti ca fiind "less is a bore".
realizare-design-interior-stil-glamour

 Aparut in anii 20, stilul glamour este, asa cum ii spune numele, expresia stralucirii, a feminitatii, frumusetii si a luxului, prin originalitatea si liniile fine ale pieselor de mobilier, dar si prin nuantele perlate utilizate in decorare.
design-interior-mobila-italia
Stilul glamour este unul actual, ce poate fi usor readaptat, mai ales din punct de vedere cromatic, fiind caracterizat de nuantele de maron, crem, auriu, argintiu si roz, in combinatie cu mov, albastru, uneori si rosu . sursa www.business24.ro

Share on Google Plus

About Designer Interioare

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu