Design interior de lux tendinte 2016 - Servicii Design Interior - Amenajari Interioare Bucuresti

Pentru a pune in practica un design interior de lux realizat in 3 D aveti nevoie in primul rand de materiale de cea mai buna calitate . Solutia este sa apelati la o firma specializata in design interior .

Sursa foto : http://www.nobili-interior-design.ro

Design interior de lux tendinte 2016 - Servicii Design Interior - Amenajari Interioare Bucuresti

Sa te gandesti care ar fi elementele care compun un design interior de lux ti se pare a fi o adevarata provocare? Nu mai este cazul. Iti venim in ajutor cu cateva idei pentru ca designul interior al casei tale sa fie unic, original, confortabil si bineinteles, de lux.
design-interior-living-de-lux
Un perete de ferestre : pentru a profita de peisajul urban. Sau de o panorama minunata asupra unui lac, munte sau padure. Te vei putea bucura de un diapazon al anotimpurilor. Interiorul casei tale va fi si el ultra-luminos, plin de viata si linistitor. Pe scurt, foarte bun pentru moral.
design-interior-apartament-de-lux
Design interior de lux inseamna si reinterepretarea marilor clasici, revizitati si actualizati prin intermediul unei tehnologii moderne. O opera de arta la tine in decor este un must have. Un parchet decorativ de cea mai inalta calitate este cea mai buna alegere. Cel care foloseste rasina epoxidica de asemenea. Se poate chiar personaliza.
design-dormitor-clasic-de-lux-bucuresti
Sculpturile luminoase sunt ideale pentru a te insoti in momentele magice. Un mobilier mineral pentru lavoar va impresiona cu siguranta pe toata lumea. Mobilierul trebuie sa imbine rusticitatea cu modernitatea. Sa te speli pe maini devine o experienta unica si senzoriala. Motivele, culorile, texturile, tapetul sau tesaturile sunt cele care dau stil unei incaperi si dinamizeaza ambianta.
design-interior-clasic-de-lux-constanta
Confort total, integrari ale naturii in ambient, mobilier design si materiale insolite, iata ceea ce defineste un design interior de lux. Tu pe ce obiecte de lux alegi sa mizezi? Articol scris cu sprijinul www.nobili-interior-design.ro

Comentarii